Friday, December 25, 2009

Het halve ja-woord

Gisteren was het dan zover. Samen naar de gemeente Pijnacker voor ons eerste officiële momentje, nadat we elkaar hadden beloofd te gaan trouwen. De ondertrouw. Tegenwoordig hoef je geen geboorteuitreksels meer te hebben en hebben ook de meeste gemeentes zich overgegeven aan de digitale revolutie zonder dat ze dit commercieel uitbuiten oftewel het kost je niets, behalve een beetje tijd.
Van tevoren hadden we al bedacht dat het een formaliteit zou worden waarbij je na 5 minuten weer buiten staat. Het scheelt inderdaad niet veel. Het is dat we het zelf wat hebben opgeleukt om het vast te willen leggen en dat heeft deze onderstaande foto opgeleverd. Wij hadden in ieder geval lol. Met onze kleinschalige bruiloft in aantocht hebben we al heel veel geregeld: de locatie, de ambtenaar van de Burgerlijke stand, de uitnodigingen zijn verstuurd (maar nog bij niemand in de bus gevallen begreep ik) en we hebben er enorm veel zin in.
Hoewel we snel hebben besloten om te trouwen, is het voor mij al een event om nooit te vergeten. Wie had dat gedacht? Ik niet in ieder geval :-)









1 comment:

Karla said...

Dat ziet er gezellig uit!

Wij hebben de uitnodiging ontvangen. Wij zijn er in ieder geval bij! Leuk!

groetjes,
Karla